Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Didden
Houtstraat 5
6127 EB GREVENBICHT

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Wij zijn met vakantie vanaf 7 aug t/m 29 aug

Slijterij van Didden úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

Over ons

Graag stellen wij ons even in het kort aan u voor. Wij zijn Peter en Jacqueline van Didden, trotse eigenaars van Slijterij & Partyservice van Didden in Grevenbicht. Om van onze passie ons werk te maken zijn wij altijd op zoek naar het beste.


Een klant binnenhalen is één, behouden van die klant is een ander. Daarom is vooral belangrijk om kwaliteit, service, eerlijkheid, klantgerichtheid en producten voor iedere beurs in huis te hebben.Wilt u een feest organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Groot of klein; we verzorgen het allemaal. We hebben alles in huis; van tapinstallaties tot tenten, van statafels tot koffielepels en alles wat er verder bij komt kijken. Wij bezorgen het bij u thuis of u komt het afhalen. Ook op het gebied van catering is er een uitgebreide keuze: koude buffetten, warme buffetten, Italiaanse en Griekse buffetten, boerenbuffet, barbecues, borrelhapjes en tapasbuffetten. Alles wordt in eigen keuken gemaakt met verse producten van hoge kwaliteit.

Daarbij is ons assortiment zeer uitgebreid, zowel in cognac, whisky, likeuren en wijnen uit vele hoeken van de wereld, cadeaus, relatiegeschenken maar ook kerstpakketten vindt u terug bij ons terug en dit in iedere prijsklasse.

Ons motto: uw feest is ook ons feest, zodat we samen tevreden terug kunnen kijken op een fijne dag.
Graag staan we voor u klaar!

Met vriendelijke groet,